image  
خوراکيان: هنر را وسيله اجراي وظايفمان كرده‌ايم  

رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با بيان اين که اين سازمان مسئوليتي مستقيم براي پرداخت صرف به هنر ندارد،گفت: اين رويکرد تنها مبداء فعاليت‌هاي هنري سازمان است و مقصد آن بايد در خدمت ارزش‌هاي والاي اخلاقي، فرهنگي،معنوي و انساني باشد. در آينده شاهد شکوفايي فعاليت‌هاي هنري سازمان فرهنگي هنري خواهيم بود و اين تحول را با برپايي خيمه هنر عاشورايي آغاز کرده‌ايم.


 به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نقل از «شهر»، امير خوراکيان رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران صبح يكشنبه ـ20آذر ـ در آيين گشايش ويژه برنامه‌هاي معاونت هنري اين سازمان به مناسب ايام ماه محرم و صفر با عنوان «خيمه هنر» گفت: از اين تلاش و همت شما با اين صفا و اخلاص كه موجب شد خيمه‌اي براي مولا برپا كنسم قدرداني مي كنم، اين همت و تلاش براي ما مايه آبروست. شايد هرکدام از اين برنامه‌ها نو و بي‌سابقه نباشد اما تاکنون براي چنين مناسبتي شاهد اجراي اين فعاليت‌ها در قالب يک مجموعه همانند خيمه هنر نبوده‌ايم.
 
 
او افزود: ما خيمه‌هنر عاشورايي را برپا کرده‌ايم تا هرآنچه از هنر در توان داريم براي تو اي اباعبداله حسين (ع) و براي فرهنگ، ايثار و خون تو و براي اداي اين دين بزرگي که برعهده بشريت است، تقديم کنيم.
 
رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران تصريح‌کرد: هنر به عنوان قالب و ابزاري فاخر و ارزشمند بايد در مجموعه سازمان فرهنگي هنري در خدمت ارزش‌هاي اخلاقي، فرهنگي و معنوي باشد و اين اصلي مهم در برنامه‌هاي هنري سازمان است.
 
خوراکيان با بيان اين که سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران مسئوليتي مستقيم براي پرداخت صرف به هنر ندارد،گفت: اين رويکرد تنها مبداء فعاليت‌هاي هنري سازمان است و مقصد آن بايد در خدمت ارزش‌هاي والاي اخلاقي، فرهنگي،معنوي و انساني باشد.
 
او افزود: ما با برپايي اين خيمه، هنر خود را به خيمه عاشورا آورده‌ايم تا نه تنها با هنر اين فرهنگ را نشر دهيم بلکه به هنر و فرهنگ خودمان نيز روح و آبرو ببخشيم.
 
خوراکيان بهره‌گيري از فرهنگ عاشورا را موجب تعالي و ارتقاء دانست و خطاب به امام حسين (ع) گفت: ما هنر خود را به خيمه تو آورده‌ايم تا به هنر خود آبرو بخشيم. مي‌خواهيم روح هنر ما روح هنر و فرهنگ تو باشد و هنر اگر است آن هنر توست.
 
رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران در ادامه تصريح‌کرد: ما در سازمان فرهنگي هنري به دنبال احيا و تحول‌ فعاليت‌هاي هنري خود هستيم. 
 
او افزود: البته بابررسي‌هايي که در طول يک سال‌ گذشته انجام گرفته و مسيري که تعيين شده، در آينده شاهد شکوفايي بيشتر فعاليت‌هاي هنري سازمان فرهنگي هنري خواهيم بود.با همين رويکرد مبناي آغاز اين تحول را در برپايي خيمه هنر عاشورايي قرار داديم.
 
خوراکيان ادامه داد: ما تحول و غنابخشي به فعاليت‌هاي هنري سازمان را از خيمه هنر عاشورايي آغاز کرده‌ايم و از سيد الشهدا (ع) مي‌خواهيم در اين راه دستگير و کمک ما باشند.
 
رييس سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران تصريح کرد: ما قصد داريم فعاليت‌هاي هنري سازمان را منسجم ،قاعده‌مند و غني کرده و آن را از لحاظ کمي و کيفي افزايش دهيم.
 

print




  نظرات

بدون نظر

نام شما
عنوان
متن نظر شما
تصویر CAPTCHA
کد را وارد کنید
);