به گزارش روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 5 و فرهنگسرای فردوس، فرهنگسرای معرفت ویژه برنامه های متنوعی را در زمینه های مختلف مسابقات هنری ، ورزشی ، نشست های تخصصی و نمایشگاه های نقاشی و عکس را به همراه اجراهای موسیقی ، نمایش عروسکی و... برگزار می کند.
بر این اساس جشن پیروزی انقلاب در فرهنگسرای معرفت از 12 تا 20 بهمن برگزار می شود.
طبق جدول اعلام شده ، ویژه برنامه های جشن پیروزی انقلاب شامل برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع داستان انقلاب از 12 تا 20 بهمن ، برگزاری نمایشگاه نقاشی از این مسابقه نقاشی در دهه فجر، نشست تخصصی هنرمندان عکاس و تجلیل از استاد عبدالحسین پرتویی در روز 17 بهمن ، برگزاری ورک شاپ نقاشی انقلاب و جشن موزیکال و عروسکی ویژه دانش آموزان منطقه در روز 19 بهمن و در سالن آمفی تئاتر معرفت خواهد بود.
علاقه مندان می توانند جشن های پیروزی انقلاب را در خیابان شهران ، فرهنگسرای معرفت به تماشا بنشینند و همچنین شماره تلفن 44301444 پاسخگوی شهروندان است.
شکوفه های بهمن در خانه فرهنگ محصل
جشن شکوفه های انقلاب با حضور حجت الاسلام راستگو در ساعت 10 صبح روز 19 بهمن برگزار می شود. این برنامه شامل اجراهای متنوع هنری و برنامه های سرگرم کننده متعدد برای دانش آموزان ایران اسلامی خواهد بود.
در این جشن اجرای قصه گویی ، اجرای سرود های انقلابی ، نمایش ، مسابقه و... برای شرکت کنندگان انجام می شود.
علاقه مندان می توانند روز 19 بهمن ساعت 10 با حضور در مجتمع فرهنگی نور مهمان این جشن باشند. شماره 44428051 برای کسب اطلاعات بیشتر پاسخگوی شهروندان است.
نمایشگاه عکس انقلاب
در این نمایشگاه تعداد 30 قطعه عکس منصور رادی پور را که در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ثبت کرده ، در ابعاد 30 در 40 و سیاه سفید چاپ و در معرض دید عموم قرار گرفته است.
در این تصاویر موضوعات مختلفی از جمله حضور نظامیان در خیابان ها ، قبور شهدای انقلاب ، راهپیمایی های مردم ، تظاهرات در کوچه ها و خیابان های شهر ، صحنه هایی ازاشغال سازمان ها و ارگانها توسط مردم ، آمادگی و آذین بندی معابرو خیابان برای ورود امام خمینی(ره) دیده می شود.
از جمله موضوعات جذاب این تصاویر حضور کودکان و زنانی است که عکس های امام و پلاکاردهایی حاوی شعارهایی بر ضدرژیم رادر دست دارند.
منصور رادی پور متولد ۱۳۲۹ عکاسی را در دوره دبیرستان به طور تجربی آموخته و بسیاری از صحنه های پیروزی انقلاب اسلامی را عکاسی کرده است. وی تا به حال ۵ نمایشگاه انفرادی و ۲ نمایشگاه جمعی را برگزار کرده است .
نگارخانه پردیسان در میدان صادقیه ، بلوار فردوس ، بعد از چهارراه مخابرات ، فرهنگسرای فردوس واقع شده و شماره 44000203 آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در این خصوص هستند.